Skocz do zawartości

Kunca ukarany przez NyKo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nazwa tematu:

Cytat

Kunca ukarany przez NyKo

Wzór:

Cytat

Nick: Kunca

Nick osoby nakładającej kare: NyKo

Powód nałożenia kary: Toksyczność

Krótki opis sytuacji: Dostałem mute po przez napisanie pół żartem pól serio "Ja ciebie sie pytam człowieku czy wogole opłacało się robić teraz i ty jestes konfidentem"

Dowody: SS poniżej 

Coś od siebie: Rozumiem mogłem obrażić go słowem konfident no ale bez przesady na mute który trwa 3 dni za napisanie czegoś pół żartem pół serio bez żadnego uwczesnego ostrzeżenia. Nawet jeśli według was mute jest dobra karą i nie da się tego ominąć to prosze przynajmniej o skrócenie czasu. Z tego co pamiętam jest to moja druga kara . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Niesłuszny_mute.png

• Developer/owner
Napisano

@Kunca te stwierdzenie jak najbardziej pasuje pod toksyczność a ekipa ma z góry narzucony obowiązek reagowania na te i podobne wyzwiska.

Jeśli chodzi o 3 dni to jest to minimalna długość kary za ten punkt taryfikatora (każda kolejna będzie jej wielokrotnością).

Warto zaznaczyć, ze czas kary ustala system, a nie moderator, co sprawia, że każdy gracz ponosi takie same konsekwencje za dane przewinienie.

Przy toksyczności nie ma ostrzeżeń ani żadnej taryfy ulgowej, złamałeś regulamin i musisz ponieść konsekwencje.

Apelacja zostaje odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...