NVXER Napisano 15 Lipca 2020 Napisano 15 Lipca 2020 (edytowane) Nick: NVXER Nick osoby nakładającej kare: Niewiadomo. Powód nałożenia kary: Ujrzałem powód "Handel majątkiem poza serwerem" (dopiero po reinstallu RAGE) Krótki opis sytuacji: Grałem dziś na serwerze wszystko normalnie przebiegało, wyszedłem z serwera na kilka godzin by pograć w inne gry. Chcąc zrobić dzisiejszy wyścig próbuję wejść na serwer a tutaj komunikat, że mam bana. Dowody: Jeśli chodzi o wymianę pieniężną, która była pożyczką z @Young_Policja to było pisane na serwerze kiedy pożyczam kasę i do kiedy mam czas by oddać pieniądze. Pożyczka została spłacona przed terminem gdzie można to w transakcjach zobaczyć. Podsumowując w logach serwera jest umowa pomiędzy nami napisana. Coś od siebie: Chciałbym wyjaśnić tą sytuację, gdyż nie miałem nic wspólnego z żadnym handlem poza serwerem, jeśli można się o coś przyczepić w transakcjach to pożyczka od @Young_Policja w wysokości 110.000$, która została spłacona. PS. Wchodząc około 23:00 chcąc wejść na serwer otrzymałem komunikat "zostałeś wyrzucony z powodu aktywnego bana" więc totalnie nie wiem o co chodzi Edytowane 15 Lipca 2020 przez NVXER
Developer/owner proklin Napisano 16 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 16 Lipca 2020 Konto z którego grasz zostało oddane/sprzedane, konto którym grałeś przed otrzymaniem tego także. Na początku grał na nim ktoś inny. Operacja była dawno temu, to jednak nie oznacza że dowody przepadły. 1
Developer/owner proklin Napisano 2 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 2 Sierpnia 2020 Apelacja zostaje odrzucona przez brak dalszego zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi