Khalifa Napisano 14 Lipca 2020 Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 14.07.2020 19:25 Nick oskarżającego: Khalifa Nick oskarżonego: @mehow Powód napisania skargi: Od kilku dni piętnuje, utrudnia rozgrywkę graczy należących do LSPD wystawiając za każdą naprawę 997$, ja ufam mechanikom dlatego szybko przeklikuje, najwidoczniej czas to zmienić 😐 Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/iu5vfk Edytowane 14 Lipca 2020 przez Khalifa 12 1 1
mehow Napisano 14 Lipca 2020 Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Wybacz mi że zażądałem doli, która moim zdaniem się mi należy Niestety obawiam się, że miałeś opcję odjechać i poszukać innego mechanika, którego oferta by Ci odpowiadała. Pozdrawiam cieplutko P.S. Poproszę dowody na to, że "utrudniam rozgrywkę graczom należącym do LSPD", ponieważ wydaje mi się że większość osób z LSPD która u mnie naprawiała pojazd może potwierdzić, że nie utrudniłem im rozgrywki w żaden sposób. Tak w ogóle, to byłeś prywatnym samochodem poza służbą, więc to oskarżenie jest wyssane z palca moim zdaniem @Khalifa tylko tu zostawię to: Edytowane 14 Lipca 2020 przez mehow 11
Developer/owner proklin Napisano 16 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 16 Lipca 2020 Argument @mehow jest jak najbardziej słuszny, nie widzę tutaj żadnego przewinienia. Skarga odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi