Skocz do zawartości

Khalifa ukarany przez Nyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  Khalifa

Nick osoby nakładającej kare:  Nyko

Powód nałożenia kary:  Toksyczność 

Krótki opis sytuacji: Witam, sytuacja wyglądała tak, że wraz z KurczakzKFC wymieniliśmy parę zdań na komisie mirror, zarzucił mi to że posiadam dużo pkt karnych i to że uciekam przed tym aby mi je usunęli, ja dodałem od siebie to że szkoda że jego z serwera nie usunęli( w sensie zbanowali).

Dowody:

F05qsxQ.png

Coś od siebie: Uważam że to nie była toksyczna odpowiedź, jestem przeciwnikiem toksyczności oraz prosiłbym aby kara została zdjęta/zmieniona na warna za kłótnie. Chciałbym tylko dodać, że obecnie gracze zrobili sobie narzędzie z administracji do rozwiązywania swoich konfliktów gdy zapytałem się osoby nadającej mi kare za co ją dostałem, dowiedziałem się że dostałem ją za to iż moja odpowiedź uraziła KurczakzKFC, nie za to że była niezgodna z obowiązującymi zasadami, tylko za to że nie spodobała się ona tej konkretnej osobie i chciała mi dopiec za spór który niedawno mieliśmy. Czy to nie prowadzi do patowej sytuacji w której każde słowo wypowiedziane do innej osoby może być traktowane jako uraza tej osoby ? Droga administracjo proszę zachować zdrowy rozsądek bo odpowiedź "kurczak stwierdził że go to uraziło" jest strasznie nie uczciwe.

Edytowane przez Khalifa
  • Haha 1
  • Jestem za 17
  • Jestem przeciw 1
  • Developer/owner
Napisano

Zgadzam się, że nie wszystko co ktoś uzna za obrazę musi być tak traktowane. Jednak co jak co, ale stwierdzenie "szkoda że tu jesteś" jest czymś, co jak najbardziej można potraktować jako toksyczną wypowiedź. Potestuj to wśród znajomych/rodziny i sprawdź czy będzie im miło ;)

Biorąc pod uwagę zgłoszenia jakie dostaję na Twoją organizację uważam, że kara jest słuszna i z pewnością wypowiedź nie miała na celu nic miłego.

Aapelację odrzucam.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...