lcarix Napisano 13 Lipca 2020 Napisano 13 Lipca 2020 Nick: lcarix Nick osoby nakładającej kare: NyKo Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Witam, otóż akcja odgrywała się na dokach, gdzie w pewnym momencie gracz Whicik celowo uderzył w policję po czym próbując uciekać zmienił auto bez odegrania żadnego rp ani nic(wiem, że serwer RPG jednak przy frakcji jakieś resztki rp powinny być). Skomentowałem to słowami "no rp whicik na poziomie ameby" po czym dostałem mutea. Dowody: Raczej niepotrzebne w tej sprawie Coś od siebie: Nie uważam, żeby nazwanie poziomu RP gracza było jego obrazą, ponieważ właśnie za obrazę dostałem mutea. Gdybym napisał taki sam tekst bez tych dwóch liter "rp" wtedy bym się zgodził z karą jednak nie jest to obraza, ponieważ nazwałem poziom RP tego gracza a nie jego osobę/inteligencję. Dajmy przykład "jest uparty jak osioł" jest to porównanie i czy jest to obraza? No właśnie nie jest ponieważ nie obraża danej osoby tylko przyrównuje jej zachowanie do pewnego zjawiska etc. 1 7 2
lcarix Napisano 15 Lipca 2020 Autor Napisano 15 Lipca 2020 Jako iż kara i tak za godzinę mija to można zamknąć. Dziękuję za reakcję
Rekomendowane odpowiedzi