Skocz do zawartości

kaly.toja ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: kaly.toja

Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Witam, sprawa wygląda tak - mój brat o nicku: kalix dostał bana na 2 miesiące za obrazę administracji. Dostał to dostał. Chciałem 07.07.2020r. pograć na serwerze, lecz wyskoczył mi komunikat "Zostałeś wyrzucony z serwera z powodu aktywnego bana" czy jakoś tak. Gramy na 2 oddzielnych komputerach, bardzo możliwe jest to, że mój brat kiedyś logował się do swojego konta na moim komputerze. Niestety, muszę za niego odpowiadać.

Dowody:  nie posiadam dowodów

Coś od siebie: Chciałbym bardzo pograć na serwerze. Ban dla brata jest słuszny, ale brat żałuje tego, co zrobił i chciałby bardzo przeprosić całą administrację za to, co powiedział. Ja również chciałbym przeprosić za jego zachowanie. Czasami lepiej ugryźć się w język i przemyśleć to, co chce się powiedzieć, zanim się to powie. Mam nadzieję, że apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona i będziemy mogli wrócić na serwer wcześniej, niż we wrześniu. Jeszcze raz bardzo przepraszamy. 

• Developer/owner
Napisano

@kaly.toja ban na adres IP został zdjęty, możesz wrócić na serwer, jeśli jednak Twój brat spróbuje w ten sposób omijać bana to już drugiej szansy nie będzie.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...