Skocz do zawartości

xM4RC0x ukarany prze Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nick: xM4RC0x
Nick osoby nakładającej kare: Proklin
Powód nałożenia kary: Rozdawanie/przyjmowanie majątku.
Krótki opis sytuacji: Na samym początku mojej zabawy na serwerze ja i gracz BzykU postanowiliśmy że będziemy grać razem, aby szybciej progresować. Niestety na przekazywaniu $ się nie skończyło i BzykU kilkukrotnie logował się na konto z mojego komputera.
Dowody: Wszystko widać w logach.
Coś od siebie: Raczej nie mam wiele do dodania, kara jak najbardziej słuszna. Chciałbym oczywiście przeprosić za cała sytuacje, dobrze rozumiem błąd który popełniłem. Mam jednak nadzieję że będzie mi dane wrócić na serwer, abym mógł dalej bawić się ze znajomymi.
  • Confused 5
  • Sad 3
  • Jestem za 16
  • Jestem przeciw 4
  • Developer/owner
Napisano

@xM4RC0x między tymi kontami jest masa przerzuconego majątku, do tego ponad 100 logowań wyłącznie z Twojego komputera co świadczy o tym, że sam korzystałeś z tego konta.

Biorąc pod uwagę Twój staż możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• WIPE majątku konta - wyczyszczenie pieniędzy, pojazdów i nieruchomości (umiejętności zostają)
  • status OSZUST na dwa miesiące- oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na dwa miesiące
  • prace społeczne***: 100k przez dwa miesiące na holowniku
  • ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Haha 1
  • Confused 1
Napisano (edytowane)

Poświęciłem zbyt wiele czasu i nerwów żeby teraz rozstać się z moimi zabawkami. Oczywiście jestem świadom że to tylko i wyłącznie moja wina, niestety czasu nie cofnę. Dziękuje za gierkę i żegnam FL'a :)

Edytowane przez xM4RC0x
  • Confused 2
  • Sad 17
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...