Skocz do zawartości

Kubson1224 ukarany przez Prokiln i Pjoter2003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Kubson1224

Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 i Proklin

Powód nałożenia kary: PJOTER2003 - bugowanie DM, Proklin - przyjmowanie majątku

Krótki opis sytuacji: Witam. Cztery dni temu dostałem bana na serwerze FiveLife. Sytuacja z rozdawaniem majątku wyglądała tak, że ozerak miał przestać grać na serwerze i chciał mi oddać majątek ja skusiłem się i go przyjąłęm czego żałuję. A sytuacja z bugowaniem DM wyglądała tak, że kolega powiedział mi jak go bugować i chciałem to przetestować więc z innym kolegą zaczeliśmy się bić dla zabawy. Co prawda na mechaniku ale osoba tam pracująca nie miała nic przeciwko (spytaliśmy się jej). Żałuję tej sytuacji bo chciałbym jeszcze pograć na serwerze

Dowody: Chyba nie są potrzebne

Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem. Obięcuję, że już nigdy więcej tak nie zrobię oraz akceptuję karę którą chciałbym przebrnąć aby dalej grać na tym serwerze. Bardzo chciałbym też uniknąć wipe'a konta lecz jeżeli nie jest to możliwe pogodzę się z tym

Pozdrawiam

Edytowane przez Kubson1224
  • Haha 1
  • Sad 1
  • Jestem przeciw 1
  • Developer/owner
Napisano

@Kubson1224 jak sam widzisz obie kary były słuszne, więc celowo łamiesz nasze zasady będąc świadomym ryzyka (grając tutaj akceptujesz regulamin, który tego zakazuje) i próbujesz to tłumaczyć tym, że innemu graczowi obok to nie przeszkadzało. Łamiesz regulamin serwera, a nie gracza obok.

Na swoim koncie masz też sporo różnego rodzaju ostrzeżeń, co pokazuje, że jesteś graczem, który nie szczególnie interesuje się panującymi zasadami, a takich tutaj nie potrzebujemy.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...