iGi Napisano 30 Czerwca 2020 Napisano 30 Czerwca 2020 Nick: iGi Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Bugowałem DM Dowody: ------ Coś od siebie: Przyznaje się do kary i bardzo mi za to przykro że tak robiłem.Chciałbym wrócić na serwer szybciej niż po wakacjach. 2
Developer/owner proklin Napisano 5 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 5 Lipca 2020 @iGi Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
iGi Napisano 5 Lipca 2020 Autor Napisano 5 Lipca 2020 Oczywiście się zgadzam tylko chciałbym dostać unbana za tydzień ponieważ jestem na wakacjach i nie mam dostępu do komputera 1
Developer/owner proklin Napisano 19 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 19 Lipca 2020 @iGi czy coś się zmieniło? Nakładamy oszusta albo odrzucamy apelację.
Developer/owner proklin Napisano 2 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 2 Sierpnia 2020 Apelacja odrzucona z powodu braku zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi