swirek13 Napisano 29 Czerwca 2020 Napisano 29 Czerwca 2020 Nick: swirek13 Nick osoby nakładającej kare:rumak82 Powód nałożenia kary: nieznany Krótki opis sytuacji: gość w samochodzie elektryka staranowal mnie po czym uciekl nastepnie kiedy go dogonilem smial sie i mowi ze to nagrywa tylko czemu nie nagrywal wczesniej!!! Dowody: Coś od siebie: Kara nalozona nieslusznie to on powinien zostac ukarany za odwalanie pojazde a nie ja. 1
swirek13 Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Napisano 29 Czerwca 2020 Nie może tak być że propagujecie hamstwo na drodze bo czuja sie bezkarni i beda jeszcze gorzej jezdzic
RumaK82 Napisano 29 Czerwca 2020 Napisano 29 Czerwca 2020 Na wstępie muszę przeprosić gracza swirek13. Muszę się przyznać, że popełniłem błąd i jest mi z tego tytułu niezmiernie przykro. Pan swirek13 słusznie zauważył iż cytuję „ Nie może tak być że propagujecie hamstwo na drodze bo czuja sie bezkarni i beda jeszcze gorzej jezdzic”. I tu nie ma wątpliwości, Szeryfowanie na drodze i wymierzanie sprawiedliwości we własnym zakresie powinno być tępione bezwzględnie dla tego do kary VDM zwracam się do Administracji o uwzględnienie dodatkowo jazdy pod prąd oraz taranowania przez swirek13. Pozdrawiam 7 2
Rekomendowane odpowiedzi