Skocz do zawartości

Nie udało się zainicjować CEF. Błędy podczas logowania.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Są to możliwe rozwiązania tych problemów i nie u każdego mogą pomóc, ale mi pomogły.

Błąd Cef'a.

kMemYFQ.png

1. Na początek bym polecił by odhaczyć wszystko co jest podpisane Cefem w ustawieniach GT-MP. 

ELJGz5i.png

CEF Media może być zaznaczone, ale nie musi.

2. Wyczyścić zawartość folderu " resources " w Folderze " Grand Theft Multiplayer " 

3. Wyjęcie folderu "mods" z Folderu GTA 5 O ile ktoś korzysta z modów.

4. Zrestartowanie ustawień graficznych - o ile było coś pokręcane.

5. Spróbować wejść na serwer ( tak by na nowo sobie pobrał pliki) 

5.1. Jak wyskoczyło tylko logo, to disconnect i ponowne logowanie.

I właśnie w taki sposób u siebie naprawiłem. Ale nie u każdego może to się udać.

Ale większości powinno to pomoc, tak myślę.

Jeśli nadal nie pomogło to polecam sprawdzić wszystkie sterowniki czy są aktualne, oraz usunać GT-MP i zainstalować na nowo i ustawić z ustawieniami powyżej.

Reszta błędów może być powiązana z GT-MP betą lub słabym sprzętem, tak jak np u mnie. 

Napisano

Ja mam inny problem ajk klikam launch to łąduje mi się singleplayer i ajk siezaładuje to moge grac singla nie mam menu tego od GTMP....

Napisano

Bo czasami tak się zdarza, to jest normalne.. Uruchom ponownie gre.

Napisano

no raczej jakby raz mi sieto zdarzyło to bym tu nie pisał mam tak cały czas nie wazne ile razy wejde...

Napisano

no raczej jakby raz mi sieto zdarzyło to bym tu nie pisał mam tak cały czas nie wazne ile razy wejde...

Uruchamiasz GTMP jako administrator?

Napisano

Tak uruchamiam ale nic to nie daje dodam też że nie korzystam z modów w gta 5 i ostatnio reinstalowałem gre....

• 4 miesiące temu...
Napisano

Dokładnie też tak mam jak kolega co bym nie zrobił ciągle ładuje mi tryb Fabularny ::( będę próbować w kółko  wszystkiego z Forum jak naprawie napisze ale na razie marnie się zapowiada.

Napisano

Dokładnie też tak mam jak kolega co bym nie zrobił ciągle ładuje mi tryb Fabularny ::( będę próbować w kółko  wszystkiego z Forum jak naprawie napisze ale na razie marnie się zapowiada.

Niech spróbuje nacisnąć LAUNCH i niech nic nie dotyka. Poprostu niech czeka aż gra sie otworzy i dopiero jak pojawi się okno GT:MP w grze to niech wtedy dopiero cokolwiek kliknie. Do tego czasu niech nawet nie dotyka myszki.

Napisano

Tryb fabularny często włącza się, przez minimalizowanie gta w trakcie ładowania.

• 1 rok później...
Napisano

Z racji na zmianę platformy na której bazuje serwer, temat jest już nieaktualny. Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...