Martynka Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 20.06.2020 22:21:08 Nick oskarżającego: Martynka Nick oskarżonego: xbezett Powód napisania skargi: Oszukał mnie Sprzedawałam auto na drogiej giełdzie, wystawiłam auto za 80k ale mniejsza napisał do mnie gracz xbezett że jest zainteresowany itp. ale mniejsza, spuściłam mu ponad 20k bo miał tylko niby 60k na koncie, po czym mówił ze 3k za podatek i dał mi 57k a 3k da mi jak będzie miał. Oto tym sposobem nie odzywa się ponad tydzień, pisałam, dzwoniłam, prosiłam żeby wszedł na dc ale nic z tego. Niestety ma muta więc nawet nie miałam jak się z nim dogadać. Martynka Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Martynka 1
xbezett Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 Oddam do poniedziałku, bo przez weekend nie ma mnie w domu, pozdrawiam
Martynka Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 7 minut temu, xbezett napisał: Oddam do poniedziałku, bo przez weekend nie ma mnie w domu, pozdrawiam Chciałabym to mieć teraz, a nie czekać kolejne dni, na spojler który kosztuje parę tyś miałeś siano to chociaż oddaj mi te 3k pozatym nie ma cie w domu a piszesz z moim chłopakiem na discordzie to XD
xbezett Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 Teraz, Martynka napisał: Chciałabym to mieć teraz, a nie czekać kolejne dni, na spojler który kosztuje parę tyś miałeś siano to chociaż oddaj mi te 3k pozatym nie ma cie w domu a piszesz z moim chłopakiem na discordzie to XD To discorda nie można mieć na telefonie?
Martynka Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, xbezett napisał: To discorda nie można mieć na telefonie? Nie, masz 30 min do oddania moich pieniedzy bo na spojler 10 k miałeś na turbo czy coś 30 k miałes to żałujesz oddac 3k ? gdzie cene samochodu człowieku spuściłam 20k, nie dość że jesteś oszustem to nie umiesz się przyznać do swoich błędów ? trudno odpisać ? Pisałam do ciebie przez tydzien ! Mam też to wstawić żeby to udowodnić ? Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Martynka
Rekomendowane odpowiedzi