Ferezyn Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 Nick: Ferezyn Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonto / Cheaty Krótki opis sytuacji: Podczas zakładania konta miałem problemy z zalogowaniem się na nie i razem z znajomym próbowaliśmy je rozwiązać następne logowania miały miejsce w innych próbach znalezienia problemu z logowaniem w pozniejszym etapie grania oraz gdy byliśmy razem ja u niego lub odwrotnie stąd mogły być przelogowania na inne konta w kilka minut. Dołączam również wpis z usuniętej apelacji o zdjęcie Bana za Cheaty ponieważ temat wydaje mi się wyczerpany oraz napisany zgodnie z prawdą więc nie jestem w stanie nic dodać w tej kwestii, a pisanie drugiej według mnie będzie robiło tylko nie potrzebny bałagan w dziale __ Nick: Ferezyn Nick osoby nakładającej kare: jarekia Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: Chciałem sprawdzić czy i w jaki sposób na serwerze działa Cheat Engine na początku podczas jazdy, następnie na Magazynie w paleto całość trwała nie dłużej niż 5 minut to miał być jednorazowy wybryk z miejsca chciałbym bardzo przeprosić wszystkich graczy i Administrację za to, że was oszukiwałem, jeszcze dodam, że bardzo spodobała mi się tutaj rozgrywka i nie wiem co mi odbiło, ale taka sytuacja więcej się nie powtórzy i jeżeli jest taka możliwość prosiłbym o zdjęcie bana na waszych regułach. Z poważaniem
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Jeden i drugi punkt łamie nasz regulamin i nie widzę szansy na powrót, możesz pochwalić się dwoma przewinieniami za które dostaje się u nas bany. Z jednego czasami się wraca, z dwóch nie. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi