fragusiek Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Wchodząc na serwer wszystko jest okej, jednak gdy udaje się do przechowywali i klikam przycisk E to cała gra się zwiesza, jeden gracz przejechał obok mnie i nie widziałem jego felg. (tak jakby gra miała problem z ramem). RageMP zainstalowane na SSD, GTA V na HDD (nie mam miejsca na ssd 120gb tylko, jednak wcześniej gdy tutaj grałem takiego problemu nie było) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 @fragusiek jak z twoją płynnością gry? Możliwe, że twój komputer nie daje rady przy GTA 5 i dzieją się takie rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragusiek Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 @Bartoszz Gdybym miał problem z wydajnością mojego PC nie pisał bym tego tematu.. r5 1600 rx 570 ddr4 8gb 2400mhz Tak wiem mało ramu, jednak RageMP wcześniej działał bardzo dobrze, detale w GTA V mam na średnie aby mieć więcej klatek na takiego typu launcherach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewret Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 r5 1600 i ddr4 8gb 2400mhz Ktoś Ci to składał czy kupiłeś kompa w jakimś elektromarkecie w promocji? Z opisu problemu szukałbym w połączeniu Zena z nisko taktowanym RAMem albo w samym dysku HDD - ewidentnie zawiesza Ci się w momencie doczytywania tekstur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragusiek Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Ramy zostały z poprzedniego zestawu z G4560, komputer jest w 100% składany, podkręcił bym owe ramy ale nie wiem czy wytrzymają takie taktowanie - brak pendriva aby sprawdzić je po OC w memtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts