Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

RageMP (dziwny problem)

fragusiek
 Share

Recommended Posts

Wchodząc na serwer wszystko jest okej, jednak gdy udaje się do przechowywali i klikam przycisk E to cała gra się zwiesza, jeden gracz przejechał obok mnie i nie widziałem jego felg. (tak jakby gra miała problem z ramem). RageMP zainstalowane na SSD, GTA V na HDD (nie mam miejsca na ssd 120gb tylko, jednak wcześniej gdy tutaj grałem takiego problemu nie było)

@Bartoszz Gdybym miał problem z wydajnością mojego PC nie pisał bym tego tematu..

r5 1600

rx 570

ddr4 8gb 2400mhz 

Tak wiem mało ramu, jednak RageMP wcześniej działał bardzo dobrze, detale w GTA V mam na średnie aby mieć więcej klatek na takiego typu launcherach.

r5 1600 i ddr4 8gb 2400mhz 

Ktoś Ci to składał czy kupiłeś kompa w jakimś elektromarkecie w promocji? 

Z opisu problemu szukałbym w połączeniu Zena z nisko taktowanym RAMem albo w samym dysku HDD - ewidentnie zawiesza Ci się w momencie doczytywania tekstur. 

Ramy zostały z poprzedniego zestawu z G4560, komputer jest w 100% składany, podkręcił bym owe ramy ale nie wiem czy wytrzymają takie taktowanie - brak pendriva aby sprawdzić je po OC w memtest

• 2 years later...
  • Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...