Bueno Napisano 23 Czerwca 2020 Napisano 23 Czerwca 2020 Nick: Bueno Nick osoby nakładającej kare: Dragonus Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: grałem z kolegami, i chciałem zrobic reconnecta to mi kolega powiedział ze moge to przez f1 zrobic, i jakos długo sie to robiło to spamiłem w ten przycisk i nagle ban za dm Dowody: _----_----_ Coś od siebie: Przepraszam bardzo jestem nowym graczem i nie wiedzialem ze za takie cos jest ban 4
KurczakzKFC Napisano 24 Czerwca 2020 Napisano 24 Czerwca 2020 Jakoś nie mam za złe graczowi za to, że mnie przypadkowo uderzył, gdy stałem afk na spawnie. Dowód w postaci nagrania; Dajcie chłopakowi szansę, dopiero co zaczął na serwerze grać, a już wyleciał z banem! 2
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @Bueno Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 10k przez miesiąc na pizzaboyu przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Bueno Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 Poczekam te dwa miesiące, ponieważ moim zdanie nie zawiniłem na tyle aby otrzymywać coś takiego w zamian. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi