Angry Napisano 20 Czerwca 2020 Napisano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Angry Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Próba/Korzystanie z bota Krótki opis sytuacji: Zacznę od początku. Pierwszego dnia zacząłem łowić ryby z wielkim zapałem. Od pierwszego dnia spędzałem wiele godzin na rybaku, praca była przyjemna ponieważ można było łowić, a jednocześnie można było oglądać filmy. Kolejne dni mijały a ja siedziałem po kilka/kilkanaście godzin na rybaku, aby zarobić na swoje wymarzone pojazdy. W dzień potrafiłem zarobić nawet 70k, odchodząc od komputera na paręnaście minut w ciągu dnia. Zawsze spędzałem wiele godzin dziennie na serwerze pracując, w tym czasie rozmawiałem z członkami organizacji spędzając mile czas. Sporo czasu również spędziłem na sadowniku (Dostawcy owoców) gdzie dorobiłem się "Fortuny" w czasie Premii 100% między Listopadem a Grudniem. Dowody: Coś od siebie: Jeśli te nagranie może jakoś mi pomóc to proszę. Jest to jedyny dowód jaki posiadam. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Angry 4 2 1 18 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @Angry Nasze stanowisko jest wciąż takie same i uważamy, że korzystałeś ze wspomagaczy. Jedyna opcja jaką widzę na Twój powrót to wipe całego konta, czy pasuje Ci takie rozwiązanie? 3 5
Angry Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 Dziękuję, ale nie zgadzam się na takie rozwiązanie, pozdrawiam. 5
Rekomendowane odpowiedzi