Skocz do zawartości

Angry ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Angry

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Próba/Korzystanie z bota

Krótki opis sytuacji: Zacznę od początku. Pierwszego dnia zacząłem łowić ryby z wielkim zapałem. Od pierwszego dnia spędzałem wiele godzin na rybaku, praca była przyjemna ponieważ można było łowić, a jednocześnie można było oglądać filmy. Kolejne dni mijały a ja siedziałem po kilka/kilkanaście godzin na rybaku, aby zarobić na swoje wymarzone pojazdy. W dzień potrafiłem zarobić nawet 70k, odchodząc od komputera na paręnaście minut w ciągu dnia. Zawsze spędzałem wiele godzin dziennie na serwerze pracując, w tym czasie rozmawiałem z członkami organizacji spędzając mile czas. Sporo czasu również spędziłem na sadowniku (Dostawcy owoców) gdzie dorobiłem się "Fortuny" w czasie Premii 100% między Listopadem a Grudniem. 

Dowody: 

Coś od siebie: Jeśli te nagranie może jakoś mi pomóc to proszę. Jest to jedyny dowód jaki posiadam.

Edytowane przez Angry
  • Like 4
  • Haha 2
  • Sad 1
  • Jestem za 18
  • Jestem przeciw 1
  • Developer/owner
Napisano

@Angry Nasze stanowisko jest wciąż takie same i uważamy, że korzystałeś ze wspomagaczy.

Jedyna opcja jaką widzę na Twój powrót to wipe całego konta, czy pasuje Ci takie rozwiązanie?

• Sad 3
  • Jestem przeciw 5
Napisano

Dziękuję, ale nie zgadzam się na takie rozwiązanie, pozdrawiam.

• Sad 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...