Hudzikowskyy Napisano 19 Czerwca 2020 Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:18 cze 2020 Nick oskarżającego: Hudzikowskyy Nick oskarżonego:ForestFishy Powód napisania skargi: Dogadalismy sie z Forest ze bedziemy rollowac auta skaldamy sie po polowie wysnaczonego auta i kupujemy i sie skoczyly slowty w pszecho wiec placilem mu i on rolowal uzgodnilismy ja wpadnie surfer to daje mi 9k ja sprzeda. surfer na gieldzie stal 1 dni dzis go juz nie bylo wiec czekam jak wbije foresty ja wbil pytam sie go czy mi da pieniadze powiedzial ze nie ma czsu napisalem za 30 min nie odpisywal az do terz. prosze o kontakt bo jednak dla mnie te 9k to duzo bo jestem nowym graczem zrobilem ss na wszelki wypadek bo jak gralo sie w 4life to jednak trzebabylo robic ss.SS z rozmowy ze dzieliumy sie pieniedzmi Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Hudzikowskyy 4
ForestFishy Napisano 19 Czerwca 2020 Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Brak treści Edytowane 20 Czerwca 2020 przez ForestFishy 1 1 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Gracz @ForestFishy został zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi