Skocz do zawartości

Skarga na Bloh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: około godziny 15:15 19.06.2020

Nick oskarżającego: mehow

Nick oskarżonego: Bloh

Powód napisania skargi: Od kiedy opuściłem organizację DS, głównie z negatywnego nastawienia do mnie reszty zespołu, cała organizacja wykazuje negatywne nastawienie do mnie na czacie, jak i w samej grze. Nie obejdzie się bez negatywnego odzewu na niemal każdy mój wpis na czacie globalnym. Członkowie organizacji, w tym sam oskarżony, starają się sprowokować mnie, poruszając tematy z powodu których (myślę że słusznie) opuściłem organizację DS. Pomimo, że po małej, ale ostrej wymianie słów na czacie (za które później zostałem słusznie ukarany) dałem sobie spokój z rozmową z tym graczem, on nadal porusza temat dosyć drażliwy, którego nie jest w stanie zrozumieć (co mnie przy okazji bardzo irytuje). Oczywiste jest że robi to aby mnie sprowokować. Nie mogę pozwolić, aby jakaś śmieszna grupa osób brała mnie publicznie na celownik i poniżała, tylko dlatego że opuściłem ich organizację w niezgodzie i mieliśmy różne zdania. Mam nadzieję że administracja rozumie moją pozycję w tym. Zresztą, nie jest to pierwsza moja skarga na członka tej organizacji, z tego samego powodu. 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

bloh 1.png

boh 2.png

• Haha 3
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Może pokaż całą sytuacje a nie tylko moją odpowiedź na twoje zaczepki? ;)

• Developer/owner
Napisano

Wypowiedzi ze screenów nie łamią regulaminu.

Skarga odrzucona, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...