Skocz do zawartości

Skarga na Ozerak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 10.04.2020

Nick oskarżającego :Oski1492

Nick oskarżonego: Ozerak

Powód napisania skargi:  Oszustwo

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Niestety nie ma

Ozerak kiedyś zaproponował mi kupno auto i w taki sposób w taki sposób się poznaliśmy. I na początku wydawał się być fajny ale jednak okazał się być oszustem. Pożyczyłem mu 40 000$  ponieważ potrzebował on na kupno samochodu i się umówiliśmy że odda mi to do poniedziałku. 1 dzień po tym jak pożyczył ode mnie tą kasę wrobił mnie w taki sposób: kazał mi kliknąć F1 i potem `, to powodowało że można uderzać. I wtedy mi to pokazał i powiedział żebym to zrobił, przed tym zanim to zrobiłem on mnie zgłosił i kiedy kliknąłem te 2 przyciski wtedy mogłem bić. Odrazu po tym jak zostałem zbanowany on już ode mnie nie odbierał połączeń na dc. I teraz kiedy powróciłem chciałem odzyskać moją gotówkę i zobaczyłem że on jest na serwerze i napisałem kiedy mi odda te pieniądze. I on nawet nie odpisał. Wiem że kiedy się pożycza pieniądze powinno się robić screeny, ale myślałem że bez problemu mi to odda. Chciałbym żeby oddał mi te pieniądze i żeby został on ukarany.

• Jestem za 7
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Generalnie nie widzę tu żadnych 40k przekazanych, jest 35400, które faktycznie nie zostały zwrócone i nie są powiązane z żadną wymianą.

Gracz @ozerak został zbanowany permanentnie za oszustwa finansowe i rozdawanie majątku.

Zamykam

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...