LAMApoPolsku Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Nick: LAMApoPolsku Nick osoby nakładającej kare: @RumaK82 Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Mój kolega z organizacji @ozerak odsiadywał w wiezieniu chciałem mu umilić czas i sie wygłupialiśmy sie obydwaj sie przejeżdżaliśmy i żadnemu z nas to nie przeszkadzało. Jakby byl to ktos inny bym tego nie robił. Wiem że to zakazane ale zaden z nas nie był zdenerwowany a ni nic obydwaj sie z tego śmialiśmy. Dowody: nie, ale @ozerak moze potwierdzić Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to i niepopelnie tego błędu nawet z kolegą. Wiem że to zakazane ale zaden z nas nie był zdenerwowany a ni nic obydwaj sie z tego śmialiśmy. Przepraszam za to i życze milego dnia
RumaK82 Napisano 9 Czerwca 2020 Napisano 9 Czerwca 2020 Pan ozerak wysłał raporta na Ciebie w związku z notorycznym potrącaniem go. Tego chyba "Twój kolega" zapomniał Ci powiedzieć ;? 1
LAMApoPolsku Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Napisano 9 Czerwca 2020 49 minut temu, RumaK82 napisał: Pan ozerak wysłał raporta na Ciebie w związku z notorycznym potrącaniem go. Tego chyba "Twój kolega" zapomniał Ci powiedzieć ;? Sam potwierdzil to co powiedzialem. Rozmawialiśmy na dsc i sie śmialiśmy. Przepraszan jeszcze raz, to sie nie powtórzy. Chciałbym jeszcze dzis zadanie dzienne zrobić, zależy mi na pograniu na serwerze i pozarabianiu, przepraszam raz jeszcze.
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Termin kary minął, apelację zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi