Skocz do zawartości

LAMApoPolsku ukarany przez @RumaK82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: LAMApoPolsku

Nick osoby nakładającej kare: @RumaK82

Powód nałożenia kary: VDM

Krótki opis sytuacji: Mój kolega z organizacji @ozerak odsiadywał w wiezieniu chciałem mu umilić czas i sie wygłupialiśmy sie obydwaj sie przejeżdżaliśmy i żadnemu z nas to nie przeszkadzało. Jakby byl to ktos inny bym tego nie robił. Wiem że to zakazane ale zaden z nas nie był zdenerwowany a ni nic obydwaj sie z tego śmialiśmy.

Dowody: nie, ale @ozerak moze potwierdzić

Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to i niepopelnie tego błędu nawet z kolegą. Wiem że to zakazane ale zaden z nas nie był zdenerwowany a ni nic obydwaj sie z tego śmialiśmy. Przepraszam za to i życze milego dnia

Napisano

Pan ozerak wysłał raporta na Ciebie w związku z notorycznym potrącaniem go. Tego chyba "Twój kolega" zapomniał Ci powiedzieć ;?

• Haha 1
Napisano
49 minut temu, RumaK82 napisał:

Pan ozerak wysłał raporta na Ciebie w związku z notorycznym potrącaniem go. Tego chyba "Twój kolega" zapomniał Ci powiedzieć ;?

Sam potwierdzil to co powiedzialem. Rozmawialiśmy na dsc i sie śmialiśmy. Przepraszan jeszcze raz, to sie nie powtórzy. Chciałbym jeszcze dzis zadanie dzienne zrobić, zależy mi na pograniu na serwerze i pozarabianiu, przepraszam raz jeszcze.

• 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Termin kary minął, apelację zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...