Skocz do zawartości

GoodRau zbanowany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: GoodRau

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Oszustwo 

Krótki opis sytuacji:  No więc brat sobie grał a ja akurat się kapałem i byłem na fajce. Aczkolwiek co do czego doszło kupił mi wozidło z licytacji. A ja potem wszedłem nieświadomy niczego zostałem tepniety do Proklina i powiedział mi, że kupiłem samochód. Ja w szoku próbowałem wytłumaczyć sytuacje a tu ciach dostałem bana i nawet nie zdążyłem akcji wyjaśnić.

Dowody:  BRAK

Coś od siebie: Przepraszam za brata. Owa sytuacja się więcej nie powtórzy. 

Edytowane przez GoodRau
  • Haha 15
  • Confused 3
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Przy każdej organizowanej licytacji jest zaznaczone, że nie wywiązanie się z deklarowanego zakupu skutkuje banem.

Nie ma znaczenia czy zrobiłeś to Ty, brat czy ktokolwiek inny. Trzeba było zabezpieczyć grę przed wścibskimi łapkami albo myśleć co się robi.

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 40k przez miesiąc na pracy FLber przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Zgadzam się z karą odrobię ją tylko mam mały problem życiowy. Wraz z 29.06 podejmuje pracę w mieście Poznań (200km od aktualnego miejsca zamieszkania) i na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie wykonać tego w miesiąc ponieważ, nie jestem w stanie określić się ile zajmie mi szukanie mieszkania do wynajęcia który w czynszu będzie dołączony internet. Bo póki co zatrzymuje się u znajomego i tam nie ma warunków na rozłożenie sprzętu w postaci PC. Zabieram jedynie ze sobą starego lapka który ledwo uciąga GTA IV na low. 

Spokojnie bez obaw jestem w stanie udowodnić, że to co mówię jest prawdą, także proszę nie myśleć, że próbuje się wymigać od kary. Ja ją zrobię tylko wtedy kiedy będę miał na to możliwości. Proponuję tak aby ustawić to wszystko na mnie tak by wisiało oraz zablokować mi wszystkie prace z wyjątkiem FLber'a tak długo póki nie odrobię tych prac społecznych. Liczę, że uda nam się dojść do porozumienia. Proszę uwzględnić fakt, że apelacja została napisana 1.06 więc jeśli byłaby rozpatrzona dużo wcześniej to tą karę odbył bym bezproblemowo.  

Ps. dlatego tak na tym Discordzie pisałem odnośnie mojej apelacji.

• Developer/owner
Napisano

@GoodRau kara została zdjęta, masz nałożony miesięczny termin.

Jak będziesz miał problemy z wykonaniem kary to zgłoś się bliżej końca, jeśli będą jakieś postępy to może przedłużymy termin.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...