Loczek_4 Napisano 27 Maja 2020 Napisano 27 Maja 2020 Nick: Loczek_4 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: auto clicker Krótki opis sytuacji: Dostałem bana za spam na klawiaturze przy rolowaniu ponieważ moja postać nie mogła wejść do auta i rozbiła szybę a tam siedziała już osoba. Dowody: Coś od siebie: Jest niewinny zostałem zbanowany za spam na klawiaturze. 1 7 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @Loczek_4 Dostałeś bana za spamowanie F jakimś macro/botem, a nie klikanie go ręcznie. Logujemy jak często są wykonywane te operacje i w tym przypadku było ich kilkadziesiąt na sekundę. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Developer/owner proklin Napisano 5 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 5 Lipca 2020 Apelację zamykam przez brak zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi