CANCEL Napisano 25 Maja 2020 Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 30 sty 2020 22:17 Nick oskarżającego: CANCEL Nick oskarżonego: ameliniowy Powód napisania skargi: proponował prawdziwe pieniądze za pieniądze z gry Dowody w postaci logów lub screenshotów: po tym jak się zobaczył na forum że pisałem o tym usunął te wiadomości Edytowane 1 Lipca 2020 przez CANCEL Linki wygasły 4 6 1
ameliniowy Napisano 25 Maja 2020 Napisano 25 Maja 2020 Witam Trochę czasu temu słyszałem jak gracz @CANCEL mówi że rozstaje się z serwerem i proponował graczom swój majątek za psc na inną grę. Jako iż siedziałem wtedy sporo czasu na taniej giełdzie gracz ten był mi dobrze znany(nawet był chwilkę w mojej org.). Zdziwiony byłem zaistniałą sytuacją więc automatycznie zapytałem go na DC o co chodzi. SS są bardzo rozbieżne w czasie, dlatego prosiłbym o datę zrobienia SS w szczegółach zdjęcia, przez co z automatu będzie widać że słowa użyte przez @CANCEL ,,po tym jak się zobaczył na forum że pisałem o tym usunął te wiadomości'' jest fałszywym oskarżeniem. Na koniec chciałbym dodać, że gracz @CANCEL ma mi coś za złe, widać to dobrze przy jego apelce o UB za bugowanie dm. bo zgłosiłby sprawę 30 stycznia, a nie 25 maja. Pozdrawiam, Ameliniowy 4 1
CANCEL Napisano 25 Maja 2020 Autor Napisano 25 Maja 2020 chłopie jakim ty jesteś oszustem co ty wygadujesz, ja mam świadków więc Pozdro 3 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @CANCEL linki wygasły, proszę o ich odświeżenie.
Developer/owner proklin Napisano 8 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 8 Lipca 2020 Screeny z discorda nie są żadnym dowodem, można tam bez problemu założyć x kont z takim samym nickiem i nie ma żadnych podstaw żeby twierdzić, że Wy to Wy. Jeśli nie ma pewnych i niepodważalnych dowodów skarga jest do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi