Skocz do zawartości

Skarga na ameliniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 30 sty 2020 22:17

Nick oskarżającego: CANCEL

Nick oskarżonego: ameliniowy

Powód napisania skargi: proponował prawdziwe pieniądze za pieniądze z gry 

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Screenshot_20200525-181830.thumb.jpg.57f4126a3978bfffc5f0e7af7fb39ec8.jpgpo tym jak się zobaczył na forum że pisałem o tym usunął te wiadomościScreenshot_20200525-182058.thumb.jpg.c4a49e48f49a9e12b68d7774a40fce0d.jpg

Edytowane przez CANCEL
Linki wygasły
  • Like 4
  • Haha 6
  • Jestem za 1
Napisano

Witam
Trochę czasu temu słyszałem jak gracz @CANCEL  mówi że rozstaje się z serwerem i proponował graczom swój majątek za psc na inną grę. Jako iż siedziałem wtedy sporo czasu na taniej giełdzie gracz ten był mi dobrze znany(nawet był chwilkę w mojej org.). Zdziwiony byłem zaistniałą sytuacją więc automatycznie zapytałem go na DC o co chodzi. SS są bardzo rozbieżne w czasie, dlatego prosiłbym o datę zrobienia SS w szczegółach zdjęcia, przez co z automatu będzie widać że słowa użyte przez @CANCEL ,,po tym jak się zobaczył na forum że pisałem o tym usunął te wiadomości'' jest fałszywym oskarżeniem. 

Na koniec chciałbym dodać, że gracz @CANCEL ma mi coś za złe, widać to dobrze przy jego apelce o UB za bugowanie dm. bo zgłosiłby sprawę 30 stycznia, a nie 25 maja.

Pozdrawiam,

Ameliniowy

• Haha 4
  • Jestem przeciw 1
Napisano

chłopie jakim ty jesteś oszustem co ty wygadujesz, ja mam świadków więc Pozdro

• Haha 3
  • Jestem za 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@CANCEL linki wygasły, proszę o ich odświeżenie.

• Developer/owner
Napisano

Screeny z discorda nie są żadnym dowodem, można tam bez problemu założyć x kont z takim samym nickiem i nie ma żadnych podstaw żeby twierdzić, że Wy to Wy.

Jeśli nie ma pewnych i niepodważalnych dowodów skarga jest do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...