The_Mlody Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 Nick: The_Mlody Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: około miesiąca temu zacząłem grać na serwerze FiveLife rozgrywka bardzo mi się spodobała, więc postanowiłem wkręcić również znajomego, aby grać razem. Znajomy po paru dniach się zgodził, założył konto lecz niestety miał problem z zalogowaniem się na serwer, rozwiązaniem okazało się sztuczka z Home i czekaniem zanim jednak do tego doszliśmy (za pośrednictwem discorda serwerowego) próbowałem założyć mu konto z mojego komputera oraz się na nie logować finalnie nie miałem z tym żadnego problemu więc problem musiał występować u niego na komputerze stąd wpadliśmy na pomysł, aby pytać o pomoc na wyżej wspomnianym serwerze discorda. Do rzeczy, logowania jego konta odbywały się na moim komputerze również w pózniejszym czasie gdy był u mnie handel między kontami się odbywał, ale nie na zasadzie "Boostowania" któregokolwiek z naszych kont jedynie pieniądze były przeważnie pożyczane graczowi Ferezyn z mojej inicjatywy w celu szybszego zrobienia prawa jazdy itd. (które oczywiście miały być w pózniejszym czasie oddane*). Myślę, że to wszystko w związku z zaistniałą sytuacją niczego nie utajałem i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Dowody: Coś od siebie: 1
Developer/owner proklin Napisano 14 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 14 Czerwca 2020 Logowania z tego samego miejsca wraz z transakcjami między tymi kontami są automatycznie traktowane jako multikonta. Dodatkowo te drugie konto otrzymało bana za cheaty co sprawia, że wszystkie powiązane konta są automatycznie blokowane aby zablokować możliwość powrotu oszustowi. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi