PopeMan Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Nick: PopeMan Nick osoby nakładającej kare: Proklin (chyba) Powód nałożenia kary: null (taki jest powód) Krótki opis sytuacji: Dostałem powiadomienie na forum, że zostałem zbanowany. Wchodzę do gry i rzeczywiście mam bana. Nie mam pojęcia o co chodzi ponieważ od dłuższego czasu nie gram regularnie na serwerze. Podobno jestem powiązany z oszustem, ale nie wiem jak to jest możliwe. Dowody: brak Coś od siebie: Prosiłbym o wyjaśnienie mi powodu bana, nie mam nic do ukrycia i mam nadzieję, że sprawa jest do wyjaśnienia. Edytowane 26 Maja 2020 przez PopeMan 1 1
Developer/owner proklin Napisano 14 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 14 Czerwca 2020 Powód bana to: Multikonta Konto ma regularne powiązania z graczem LunatiK (który dostał bana za sprzedaż/zakup majątku poza serwerem). W przypadku banowania gracza blokowane są wszystkie możliwe drogi jego powrotu na serwer więc automatycznie także Twoje konto i jego dane.
PopeMan Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Napisano 14 Czerwca 2020 Konto LunatiK nie należy do mnie. W przeszłości mogłem logować się na komputerze gracza LunatiK lub On na moim. Z kontem LunatiK wiążą mnie pożyczki, które zawsze były spłacane. Nie pamiętam czy kiedykolwiek sprzedawaliśmy sobie auta. Jeśli masz czas i ochotę, to śmiało możesz przeglądać nasze transakcje. Krótko mówiąc, jeżeli mam być karany za czyn, z którym nie mam nic wspólnego, to zamknij tą apelację. Pozdrawiam. 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Transakcje i logowania, których się dopuściliście traktujemy jako multikonta. Apelacja odrzucona, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi