Krzacku Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Nick: Krzacku Nick osoby nakładającej kare: Pjoter 2003 Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Więc tak zaczęło się od tak że podczas zdawania prawa jazdy na kat. C od tak o wywaliło do menu logowania przez co straciłem 500$, jestem nowym graczem więc się spytałem czy pieniądze zostaną mi zwrócone na konto lub będę mógł przystąpić do egzaminu za darmo ale wyszło że nie można i muszę nowa płacić przez co napisałem na chacie globalnym "Pojeba**" rozumiem nie powinienem tego napisać pod upływem emocji i nie było by tej apelki ale od razu po nadanej mi karze jakiś inny gracz dostał upomnienie za przeklinanie, więc dlaczego ja nie dostałem upomnienia a od razu muta? Dowody: https://imgur.com/a/2vAhwgn Coś od siebie: Mam nadzieje że dostane unmuta Edytowane 24 Maja 2020 przez Krzacku
DragonuS Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Kary nadawane są poprzez system „Taryfikator” każdy Administrator u nas kara tak samo. Kara minęła, temat zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi