Siup Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Nick: Siup Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonta/sprzedaż konta Krótki opis sytuacji: Witam ponownie, no to tak kiedyś wygrałem gta online u pewnego streamera (mam na to dowody). Pewnego dnia CyganK zapytał się mnie czy mam gta online na sprzedasz, no to miałem drugie konto czyste NIGDY nie używane i niepotrzebne no to odpowiedziałem, że mam. No to umówiliśmy się, że da mi skiny do cs go za konto dokładnie dnia 18.05 miał mi dać skiny, ale pozmieniał wszystkie dane do konta i nie mam skinów i konta do teraz. Napisałem w tej sprawie do supportu i czekam na odpowiedź. Dowody: Coś od siebie: Kara według mnie nie słuszna. Edytowane 24 Maja 2020 przez Siup 8 10
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Przekopałem się przez te logi jeszcze raz i faktycznie te sociale są inne, różnią się jednym znakiem ale to wystarczyło aby nasz system je powiązał. Jednak z racji na brak logowania z danego sociala na Twoje konto ban zostaje zdjęty. Przepraszam za nieporozumienie. 1
Rekomendowane odpowiedzi