LastoEU Napisano 23 Maja 2020 Napisano 23 Maja 2020 Data i godzina zdarzenia: 24.05.2020, godzina około 1:00 Nick oskarżającego: LastoEU Nick oskarżonego: Luckyboy. Powód napisania skargi: Jazda pod prąd, taranowanie, ucieczka z miejsca zdarzenia. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/NPzwqdX Chciałbym dodać coś od siebie. Nie chce nikogo "uwalić" czy utrudnić rozgrywki, ale nie lubię zachowania kiedy gracz jechał pod prąd, staranował mnie a następnie jak gdyby nigdy nic ucieka.. Dopiero gdy napisałem na czacie globalnym, że widzimy się na forum, gracz wyraził chęć zapłaty tylko że wtedy było już troszeczkę za późno. Pozdrawiam gorąco! 2 1 3 2
Luckyboy. Napisano 24 Maja 2020 Napisano 24 Maja 2020 Chciałem Ci zapłacić prędzej czy później, zaraz po zdarzeniu pojechałem dalej i poszedłem afk, napisałem na globalu, że oddam Ci za naprawę lecz się nie zgodziłeś.
LastoEU Napisano 24 Maja 2020 Autor Napisano 24 Maja 2020 Tak jak wspomniałem wyżej, napisałeś tylko i wyłącznie dlatego że napisałem do Ciebie po czasie (musiałem na nagraniu sprawdzić kto we mnie wjechał). Jesli tak bardzo chciałeś mi zapłacić to czemu nie zatrzymałeś się od razu? Bo sądziłeś ze pewnie ujdzie Ci to na sucho, ale na szczęście miałem włączone nagrywanie. 3 6 1 1
_WirluS_ Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Takie sprawy zgłaszamy na grze pod komendą /raport id treść Zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi