Skocz do zawartości

dostałem muta za 4 litery

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: kacpro2p

Nick osoby nakładającej kare: jarkeia

Powód nałożenia kary: dostałem mmuta za napisanie słowa 4 litery

Krótki opis sytuacji:  dzień dobry zwaracam sie z sutuacją która mi sie przydarzyła dzis mam screnn bo zrobilem ale nw jak w je wejśc może mi ktos napisze to podesle te screnn dzisiaj podjechalem na lotto nw czy ten jarek sie uwziąl namnie czy co i ja napisalem siemka jarek a on siema odwalacz potem jak były numerki z losowania bo chcialem  2 4 8 wziasc ale wziejem inne a tak bym wygral i na czacie napisałem że mam "ból dupy" poczym dal mi ostrzezenie za niby przeklenstwo ale nw czy to przeklenstwo potem napisalem i sie pytalem graczy i jescze specialnie zeby nie dostac mute napisałem że dotalem mute za słowo ból **** i za to dostalem mute na 240 minut a przedwczoraj dostalem muta na /g za to że niby oglaszalem na g jak napisalem że za ile moge niewicej sprzedac vigero 4.0 silnik po tuningu  a on mi dal mute xd 

Dowody: chyba nie potrzebne.

Coś od siebie: lubie ten serwer wiem że niepowinienem pisać dupa ale to nie jest przeklenstwo a rózniez jak napisałem mam ból **** to równiez moglo byc to slowo noga wiec jescze gra jest 18+ wiec za słowo dupa zeby dostac mute to smiech na sali 

• Haha 3
  • Jestem za 1
  • Developer/owner
Napisano

https://sjp.pl/dupa 

jest to wulgaryzm, a te są zakazane przez nasz regulamin, więc słusznie dostałeś karę...

Używanie czatu g do takich pytań także jest u nas globalnie traktowane jako ogłoszenie, więc kara także zgodna z naszymi zasadami.

Apelacja odrzucona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...