NonixApelacja Napisano 23 Maja 2020 Napisano 23 Maja 2020 Witam z tej Strony stary Gracz Nonix. Pare miesięcy temu chciałem wbić na moje Konto lecz nie udało mi się to na forum też nie mogę odzyskać konta gdyż nie mam zarejestrowanego konta na tym niby mailu. Co zrobić w takiej sytuacji? Po długiej przerwie chciałbym bardzo wrócić do gry 😕
Developer/owner proklin Napisano 23 Maja 2020 Developer/owner Napisano 23 Maja 2020 Zbadałem sprawę i wygląda to na typowe przekazanie komuś konta, które jest poparte logami. Bezczelna próba odzyskania czegoś z oszustwa... Celowa zmiana hasła i logowanie kogoś innego minutę później... Zbanowane zostały wszystkie powiązane z tą sprawą konta, łącznie z tym, które zgłaszasz jako swoje. W sumie nałożyłem 21 banów permanentnych bez możliwości apelacji. Zbanowani: @Nonix @DzejDzeju @RealMen. @DyMu219 @LunatiK @Mikymauser @cHm1eLu. @PopeMan @BOA @TheVapeR @ReMar @The4ndr3v @ZiomAll69 @4ndRzeYo. @xRejzer @BeerMan69 @Lord.Smoku @gallAxy @Mr5mokeR @żubeR @m1ch4e77o Zamykam. 1 6 1
Rekomendowane odpowiedzi