GyCeK Napisano 22 Maja 2020 Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) Nick: GyCeK Nick osoby nakładającej karę: DragonuS Powód nałożenia kary: toksyczność Krótki opis sytuacji: może w punktach: 1. Ktoś zapytał się jakie korzyści daje ranga Donator. 2. Ktoś odpowiedział że ta ranga podnosi ego. 3. Ja napisałem (żartobliwie, dla humoru) że może sobie "konia zwalić" do samego siebie (nie miałem na celu nikogo obrazić, i raczej nikogo to nie obraziło) 4. Gracz GyCeK ukarany przez DragonuS. Powód: toksyczność. Dowody: Nie wiem gdzie znajdują się logi, screena też nie zrobiłem (gram od niedawna). Coś od siebie: proszę o zdjęcie kary. Złą osobą nie jestem, toksyczną też nie. To co napisałem było oczywiście niekulturalne, było to napisane w celach humorystycznych. W mojej opinii nie zasłużyłem na 3 dni MUTE. Ale to moja opinia, decyzja w sprawie zdjęcia kary nie należy do mnie. Pozdrawiam. Edytowane 22 Maja 2020 przez GyCeK
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Długość kary jest określana przez nasz taryfikator i moderator nakładając ją nie ma na to wpływu. Co za tym idzie kara jest powtarzalna i każdy inny gracz za podobne przewinienie poniesie takie same konsekwencje. Takie tutaj panują zasady, Ty niewątpliwie jesteś winny więc kara zostaje. Apelacja odrzcona.
Rekomendowane odpowiedzi