Skocz do zawartości

Skarga na Retz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: +/- w obrębie 3 dni

Nick oskarżającego: @szczurixo

Nick oskarżonego: @RetZ

Powód napisania skargi: Rozwalenie kilkunastu aut org większości ss nie robiłem ale ku... mnie  trafiła gdy wydałem na niego z 5 tys na same naprawy nie zapłacił żadnej składki + auta wszystkie co rozwalił miały włączoną iterakcje otwieranych wszystkich drzwi by było je łatwiej rozwalić.Auta były porzucone w miejscach w których żaden normalny gracz by ich nie porzucił.Wysłałem te ss które zrobiłem bo pierwsze auta z przymrużeniem oka brałem i nawet minusa mu za nie nie wstawiałem ale po tym wolał bym napisać skargę na tego gracza. Na dodatek dodam iż konto to może być multikontem gracza @CyganK który dostał ostatnio perma

Dowody w postaci logów lub screenshotów:F1MPpb0.jpg JKOSANB.jpg y37kP3d.jpg BVLs9f8.jpg

Edytowane przez szczurixo
  • Haha 5
  • Jestem za 1
Napisano

W logach finansów można zobaczyć masę kupionych części na mechaniku bo sam naprawiałem większość jego wylewu

Napisano
14 minut temu, Siko napisał:

typowe 8m'y

?

Napisano
2 godziny temu, Siko napisał:

typowe 8m'y

?

• Developer/owner
Napisano

Przyjmujecie do organizacji graczy na własną odpowiedzialność, tak samo z udostępnianiem pojazdów. Dodatkowo system organizacji pozwala nadawać dostępy wg. rang, więc można było je odpowiednio ograniczyć.

Skarga odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...