szczurixo Napisano 22 Maja 2020 Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: +/- w obrębie 3 dni Nick oskarżającego: @szczurixo Nick oskarżonego: @RetZ Powód napisania skargi: Rozwalenie kilkunastu aut org większości ss nie robiłem ale ku... mnie trafiła gdy wydałem na niego z 5 tys na same naprawy nie zapłacił żadnej składki + auta wszystkie co rozwalił miały włączoną iterakcje otwieranych wszystkich drzwi by było je łatwiej rozwalić.Auta były porzucone w miejscach w których żaden normalny gracz by ich nie porzucił.Wysłałem te ss które zrobiłem bo pierwsze auta z przymrużeniem oka brałem i nawet minusa mu za nie nie wstawiałem ale po tym wolał bym napisać skargę na tego gracza. Na dodatek dodam iż konto to może być multikontem gracza @CyganK który dostał ostatnio perma Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 22 Maja 2020 przez szczurixo 5 1
szczurixo Napisano 22 Maja 2020 Autor Napisano 22 Maja 2020 W logach finansów można zobaczyć masę kupionych części na mechaniku bo sam naprawiałem większość jego wylewu
szczurixo Napisano 22 Maja 2020 Autor Napisano 22 Maja 2020 14 minut temu, Siko napisał: typowe 8m'y ?
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Przyjmujecie do organizacji graczy na własną odpowiedzialność, tak samo z udostępnianiem pojazdów. Dodatkowo system organizacji pozwala nadawać dostępy wg. rang, więc można było je odpowiednio ograniczyć. Skarga odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi