YoloMajQul Napisano 21 Maja 2020 Napisano 21 Maja 2020 Nick: YoloMajQul Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Razem z kolegą byłem obok pracy nurka, rozmawialiśmy tam z innymi graczami i nagle gracz o nicku @VonBurak mnie potrącił i zabił oraz do tego staranował auto mojego kolegi. Pojechałem po tym incydencie wraz z kolegą na giełdę w celu sprzedaży auta i pojawił się tam znów ten sam gracz który mnie zabił i zaczął krytykować cenę za jaką sprzedaje auto, powiedziałem mu żeby odjechał bo mnie przed chwilą zabił. On nic sobie z tym nie robiąc dalej tam stał i mnie prowokował, aż w końcu mu się udało i powiedziałem w jego strona o słowa za dużo. Dowody: Mogę jako dowód dołączyć nagranie. Coś od siebie: Wiem że złe zrobiłem dając się sprowokować, ale emocje wzięły góry. Mogę obiecać że taka sytuacja się nie powtórzy. RАGЕ_Мultiрlауer___2020-05-21_20-08-51.mp4 2 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Kara za toksyczność jest słuszna więc zostaje jako nauczka. Jeśli chodzi o film to w tym temacie musisz napisać skargę. Apelacja odrzucona
Rekomendowane odpowiedzi