Skocz do zawartości

Skarga na Proboszczz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 19.05.2020 Około 9:00

Nick oskarżającego: radomiak222

Nick oskarżonego: Proboszczz

Powód napisania skargi: Taranowanie nas autem kiedy z kolegą stanąłem aby popatrzeć jak się hoduje susz.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: image.thumb.png.06b12286d5d42775731203d53fa7a9b3.png

• Like 7
  • Haha 4
  • Jestem za 2
  • Jestem przeciw 2
Napisano

Mała poprawka "Taranowanie nas autem kiedy z kolegą stanąłem, aby skonfić plantacje Proboszcza"😘

Napisano
3 minuty temu, Kamilleekk napisał:

Mała poprawka "Taranowanie nas autem kiedy z kolegą stanąłem, aby skonfić plantacje Proboszcza"😘

Skąd masz pewność że chciałem konfidencić? To że taranujecie mnie bezpodstawnie tylko mnie zachęciło do tego...

• Like 1
Napisano

To nie był specjalny taran tylko po prostu nie wyhamowałem i w ciebie uderzyłem 

• Like 1
  • Haha 6
Napisano
1 minutę temu, Proboszczz napisał:

To nie był specjalny taran tylko po prostu nie wyhamowałem i w ciebie uderzyłem 

Niestety ale na twoją niekorzyść te zdjęcia są z filmiku :))

Napisano
3 minuty temu, radomiak222 napisał:

Skąd masz pewność że chciałem konfidencić? To że taranujecie mnie bezpodstawnie tylko mnie zachęciło do tego...

Mogłeś wrzucić ss całego zdarzenia a nie tylko tego momentu kiedy Ty jesteś ofiarą😋

Napisano
Teraz, Kamilleekk napisał:

Mogłeś wrzucić ss całego zdarzenia a nie tylko tego momentu kiedy Ty jesteś ofiarą😋

Mój internet na to nie pozwala.

Napisano

A tego że mnie staranowałeś to już nie warto wrzucić? :D

Napisano
1 minutę temu, radomiak222 napisał:

Mój internet na to nie pozwala.

UPS... no to chyba nici ze skargi😶

Napisano

Czekam na wypowiedź administratora bo clown fiesta się tu robi.

• Like 1
  • Haha 1
Napisano
2 godziny temu, Hania.West napisał:

Sory że się wtrącę, ale na pierwszym screenie widać że ma opony skierowane w drugą stronę, po czym widzimy na drugim screenie jak wjeżdża na typa. Takie kity że nie wychamowałeś to wciskaj komu innemu a nie administracje chcesz okłamać

Byłem świadkiem tej sytuacji i Proboszcz próbował wyminąć taxówke, aczkolwiek nie wyrobił się i na nią najechał przez co pociągnęło sandkinga w taki sposób, że może tak to wyglądać.

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Hania.West napisał:

Sory że się wtrącę, ale na pierwszym screenie widać że ma opony skierowane w drugą stronę, po czym widzimy na drugim screenie jak wjeżdża na typa. Takie kity że nie wychamowałeś to wciskaj komu innemu a nie administracje chcesz okłamać

27 minut temu, Bloh napisał:

Byłem świadkiem tej sytuacji i Proboszcz próbował wyminąć taxówke, aczkolwiek nie wyrobił się i na nią najechał przez co pociągnęło sandkinga w taki sposób, że może tak to wyglądać.

No, Hania, niezly z ciebie detektyw poza tym na 1 ss widac, ze probowalem "odbic" w druga strone by ich nie uderzyc

Edytowane przez Proboszczz
Napisano
9 godzin temu, Bloh napisał:

Gościu... Siedziałeś na rybaku.

Napisano
16 godzin temu, radomiak222 napisał:

Gościu... Siedziałeś na rybaku.

Mylisz się kolego 😜

Napisano (edytowane)

Sory jeżeli uważacie że jestem cejocikiem co czegoś takiego nie zgłosi bo się boi odzewu serwera ale tu się mylisz. Dowidzenia :)

A i dziękuję wszystkim którzy mnie popierają i oczywiście @Hania.West :D

Edytowane przez radomiak222
pozdrowienia
  • Like 2
  • Jestem za 1
Napisano

Chłop co jeździ i sprzedaje ludzi, którzy hodują a potem pisze skargi bo ktoś go taranuje, imo +1 dla @Proboszczz

• Haha 3
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 1
  • Developer/owner
Napisano

Gracz @Proboszczz stracił uprawnienia kategorii B (taranowanie 1 kara).

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...