adasioo12 Napisano 18 Maja 2020 Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) Nick: adasioo12 Nick osoby nakładającej kare: - Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Dostałem bana za rozdawanie majątku, lecz było to dawno i nie pamiętam kto go założył. Dowody: screen niżej podany. Coś od siebie: Ban został słusznie nałożony, ponieważ kiedyś zacząłem rozdawać majątek w grze, a konkretnie chciałem oddać samochód. Było to kiedyś, teraz tego bardzo żałuję, jestem u was od 2018 roku i chciałbym prosić o un bana, niestety było to dość dawno i nie pamiętam który administrator zakładał blokadę, dodam że przy wyświetlanym komunikacie również nic nie moge zrobić czy sprawdzić bo nie mogę użyć żadnego przycisku, zależy mi na powrocie jeśli jest taka możliwość to z góry dziękuję! Pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2020 przez adasioo12
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @adasioo12 Z racji, że nie masz innych kar na swoim koncie możemy dać Ci szansę, nasze warunki wyglądają następująco: -wipe - wyczyszczenie konta -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k na pracy pizzaboy przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
Developer/owner proklin Napisano 14 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 14 Czerwca 2020 @adasioo12 dalej nie możesz się zalogować ponieważ otrzymałeś ofertę, a nie odpowiedziałeś czy zgadzasz się na nasze warunki. Potwierdź, że je akceptujesz, wtedy zdejmiemy blokady i nałożymy ustalone kary.
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Apelacja odrzucona przez brak zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi