Jump to content

Nie moge wejsc na serwer

Recommended Posts

Posted

Witam, posiadam GTA V na platformie Epic Games, mam polaczone konta z Rockstar Luncher, Steam, oraz zainstalowalem luncger Rage MP tak jak na filmiku pokazane na tej stronie.

Gdy chce wejsc na Five Life poprzez wyszkuiwanie, lub direct connect, nie dziala. Wyglada to tak ze, klikam na serwer w prawym dolnym rogu pisze "Downloading Server (cos tam)"

i pokazuje sie to przez jakies 3s. a nastepnie launcher wylacza sie i nic sie nie dzieje. W menadzerze zadan zostaje tylko proces ktory nic nie daje. Probowalem logowac tez sie na inne serwery i normlanie, testowo weszlem na Five Life portugalski jakis i gra normlanie sie odpalila tylko tam na czacie mialem powiadomienie ze serwer nie przyjmuje aktualnie nowych polaczen, ponowna proba i taki spam jest. Pomoze ktos? Nigdzie w internecie nie moge znalezc, a co do polskich serwerow widze tylko wasz na liscie i wlasnie przy nim wystepuje problem.. 

Posted (edited)

Ani razu jeszcze nie udało się tobie wejść na serwer?

Myślę, że to powinno pomóc: 

1. Pobierasz paczkę:  https://panel.fivelife.pl/pliki/s1.fivelife.pl_22005_16_04_2020.rar
2. chodzisz w katalog gdzie zainstalowałeś rage i potem w client_resources i usuwasz katalog s1.fivelife.pl_22005
3. Wypakowujesz pobraną paczkę do tego katalogu client_resources
4. Włączasz rage, klikasz w direct connect i wpisujesz: s1.fivelife.pl:22005

Jeśli nadal nie pomogłem to Najlepiej udaj się na serwerowy Discord i na pewno ktoś tobie pomoże :) 

Edited by Guziol542
  • 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...