Jump to content

Problem z Rockstar Games

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, otóż z dnia 16.05 z godziny 23:25 na 17.05 w momencie restartu serwera wyszedłem z gry. Po godzinie 24 chciałem wejść na serwer, ale okazało się, że wylogowało mnie z platformy Rockstar Games i musiałem się zalogować ponownie. Do logowania potrzebna była weryfikacja reCaptcha, kompletnie ona mi nie działała, jakikolwiek obrazek bym kliknął odpowiadało błędem. Po ok 10. próbach pisało mi, że aplikacja ma jakąś tam ochronę przed botami i że trzeba poczekać, przeczekałem bodajże z 20minut, potem już nie było owego problemu lecz kolejny: Przepraszamy, trwa to dłużej niż oczekiwano. Napiszę tylko, że żadnych problemów z internetem w tamtym momencie nie miałem, internet działał wspaniale i wszystko chodziło tak jak powinno prócz właśnie Rockstar Games'a. Nie wiem o co chodzi i myślę, że tu może zaczerpnę informacji. Za pomoc z góry dziękuję 😀.

Edited by konosz615
Posted (edited)

Rozwiązane. Dla osób z tym samym problemem: Windows/System32/Drivers/etc usuwacie plik host i czekacie parę godzin po czym próbujecie, bynajmniej ja tak zrobiłem.

Edited by konosz615
Posted

Wczoraj były problemy z rockstarem wieczorem i nie trzeba bylo nic usuwać

Posted

Pewnie tak było. Ja poprostu wpisałem treść błędu w przeglądarke i znalazłem takie rozwiązanie.

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...