Kacpro2pood Napisano 13 Maja 2020 Napisano 13 Maja 2020 dzień dobry wszystkim czytającym dziś grałem sobie na serwerze i był mod nyko który mutuje mnie za coś oddrazy gracz napisał że szuka auta i ja sie zapomniałem ze ni mozna pisac i napisałem mu że moge mu sprzedać nyko zamiast dać ostrzezenie to odrazu walnął mi 240 minut 2 sprawa mam po tym mucie bo oczywiscie wszystkie muty są od pana nyko miałem na voice i na czacie i zaden gracz by mi nie pomógł bo by nie wiedział oco chodzi ja napisałęm raport nie spamiłem tylko grzecznie napisałem potrzebuje pomocy bo niemam miejsca w eq i w bagazniku i nie moge preniesc sadzonki z bagaznika do eq i napisał mi ostrzezenie ze raporty nie do tego po jakis 3min lub 4 żebym mu nie spamić napisałem że musiałem w raporcie bo mam mute chciałem wyjasnic sytuacje w raporcie ale niestety pan kochany nyko dał mi bana do kolejnego dnia i dziekuje panu nyko ze zabiera mi fun z gry bo mody powinny pomagać czy tam kim on jest bo nw a nie uprzykscczac grę rozumiem jakbym spamił co 10 sekund ale ja tylko 2 raporty napisałem i nie spamiłem i dostałem za spam banik do jutra myśle ze pan nyko poniesie konsekfencje pozdrawiam czytającego. 3
RacheT Napisano 13 Maja 2020 Napisano 13 Maja 2020 Napisz apelację z konta, na które otrzymałeś karę, zgodnie z obowiązującym tutaj wzorem.
Rekomendowane odpowiedzi