Emezz Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 Nick: Emezz, "EwaLudwinska" (multikonto) Nick osoby nakładającej kare: Szogun (chyba) Powód nałożenia kary: Multikonto Krótki opis sytuacji: A więc tak. Z jakieś pół roku temu wchodziłem tu na serwer po prostu dla beki z kolegą by poudawać "idiotę" co wtedy było dla mnie zabawne, obecnie cringowe. Tak się wczułem, że po prostu dostałem bana na podstawowym koncie przez co postanowiłem zrobić drugie konto i kontynuować robienie z siebie debila. Obecnie, mówiąc dziecinnie "żałuję tego". A piszę tę apelację, bo strasznie zachciało mi się u Was grać, ale już tak na poważnie. Nie na jakimś RolePlay'u z FiveM'a, a tu, bo RPG jest lepsze według mnie, ale kurde wcześniej trochę porobiłem i dostałem bana. Jest jakaś szansa bym dostał unbana? Chcę sobie po prostu fajnie, chillowo pograć u Was. Pozarabiać, pobawić się furkami czy coś Dowody: Brak, bo ban był słuszny Coś od siebie: Mam nadzieję, że się apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. Obiecuję, nie będę psuł już innym zabawy 5 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Przyjrzałem się sprawie, cała Twoja historia na serwerze to jedynie kary od ekipy serwera. Opisane multikonta także nie są założone "w afekcie" bo ich ID są od siebie odległe, czyli nie był to jednorazowy wybryk. Nie potrzebujemy tutaj ludzi, których jedynym celem jest szkodzenie innym. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi