Matix Napisano 11 Maja 2020 Napisano 11 Maja 2020 (edytowane) Nick: Matix Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Witam szanowną administrację i wszystkich co to czytają, Cała sytuacja miała miejsce ok 2tygodnie temu kiedy serwer spadł z rowerka albo był to specjalny restart (już nie pamiętam).Gdy serwerek wstał zrespiłem się na Paleto Bay na bazie organizacji po czym podjechałem na komis nieopodal, gdy już tam dotarłem zobaczyłem auta do tzw „rollowania” była to bodajże fagola lub chino, chwilę potem podjechał (obecnie zbanowany permanentnie CyganK) który zakupił wyżej wymienione pojazdy po czym zrespił się ten nieszczęsny moonbeam do którego stała kolejka osób ok. 10 Ja naciskałem wielokrotnie przycisk do wsiadania na miejsce kierowcy „F” następnie gdy zobaczyłem że gracz CyganK zakupił ten pojazd, po czym ja wyciągnąłem gracza CyganK tak jak to robi postać w GTA/GTA Online gdy chce ukraść samochód z ulicy, dzięki tej animacji udało mi się zakupić ten nieszczęsny pojazd- moonbeama po czym gracz unknown (obecnie też zbanowany za ten sam czyn) po tym gdy ja wysiadłem z pojazdu w oczekiwaniu na kolejny spawn powiedział mi że on też może wsiąść do moonbeama i go kupił (rozmawiałem z nim na komunikatorze discord) (mieliśmy ID pojazdów jeden po drugim jak potem sprawdziliśmy) na końcu z tego co pamiętam kupił go Jayjay który też skończył podobnie jak cała nasza czwórka. Zakupił ostatniego z moonbeamów po czym już pojazd zniknął. Dowody: Brak Coś od siebie: Cóż tu mogę od siebie dodać, czyn łamał regulamin lecz ja nie wiedziałem że w taki sposób można zbugować pojazd na komisie (możesz powiedzieć że jestem graczem z dużym stażem -700h aczkolwiek ja naprawdę nie wiedziałem jak się buguje pojazdy na komisie) Moonbeama którego zakupiłem wtedy na komisie sprzedałem za 70k +7 działek marihuany (z tego co pamiętam) Wiem że dzięki temu bardzo się wzbogaciłem. Jeśli miałbym mieć zerowane konto to z góry mówię że nie zgadzam się na to i wolę wtedy karę odczekać. Jeśli jednak moja apelacja miała by być rozpatrzona negatywnie zrozumiem to jest to czyn łamiący regulamin serwera. Na przyszłość będę wiedział że takie przypadki należy zgłaszać administracji .Za swoje zachowanie bardzo przepraszam lecz Serwer jest bardzo ciekawy chciałbym uczestniczyć w jego rozwoju. Nie odpowiadam za to co zrobił gracz Tucznik Edytowane 12 Maja 2020 przez Matix 1 20 3
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @Matix z racji, że nie masz żadnych poważnych przewinień na swoim koncie możemy dać Ci szansę. Proponujemy: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 80k na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jak zawsze w takich przypadkach jeśli sytuacja się powtórzy, nie masz już możliwości apelacji. 2 2
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @Matix Ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi