Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Prezenty mikołajkowe

Święty Mikołaj
 Share

Recommended Posts

[align=center]hohoho.png[/align]

Elfy powiedziały, że byliście grzeczni więc przynoszę dla Was cały wór prezentów!

Zazwyczaj rozdaję inne prezenty ale dla Was mam coś lepszego!

Udało mi się wydobyć kilka ukrywanych do tej pory funkcjonalności FiveLife!

[align=center]nowe_funkcjonalnosci.png[/align]

Oto kilka z nich:

-FiveLife będzie serwerem RPG z krwi i kości, bo co innego bardziej kojarzy się z RPG niż zdobywanie doświadczenia by wbić kolejny poziom?

-też macie dość niewiadomej historii swojej postaci a także szablonowej rozgrywki? Serwer będzie posiadał własny wątek fabularny, który pozwoli poczuć wyjątkowy klimat rozgrywki!

-tuning pojazdów? opcja klasyczna, zawsze wykonana tak samo? Nic z tych rzeczy! FiveLife oferuje zupełnie nowe wydanie salonów tuningowych, które pozwala wprowadzić więcej modyfikacji niż w gta online!

-co Ty na to by mieć możliwość zarabiania nie tylko w pracy? System nieruchomości pozwala nie tylko wynajmować mieszkanie. Możesz posiadać posiadłości własnościowe! To nie wszystko! Możesz je też wynajmować innym graczom i na tym zarabiać!

-pojazdy mogą posiadać różne silniki, zmienne są ich pojemności, moce, spalanie czy koszty napraw. Wersja silnika może okazać się kluczowa, niektóre pojemności będą bardzo rzadkie przez to ich wartość będzie dużo wyższa.

-dostępny będzie też panel gracza, który poza klasycznymi opcjami umożliwi np. na komunikację z graczami na serwerze. Czy można będzie go używać na telefonie/tablecie? Oczywiście!

-wygląd swojej postaci można dokładnie spersonalizować! opcja wyboru gotowych skinów z wersji demonstracyjnej serwera została zastąpiona kreatorem postaci! Na mapie znajdziemy salony fryzjerskie i sklepy z ubraniami, których asortyment pozwoli każdemu wyróżnić się z tłumu.

Słyszałem też, że:

-serwer ma zupełnie nowe GUI

-zmodernizowano i ulepszono większość opcji dostępnych na serwerze demonstracyjnym

-stworzono zupełnie nowy kurs na prawo jazdy. Jest realniejszy i wymaga przejechania placu.

-wkrótce pojawi się nowy styl graficzny forum zgodny z GUI serwera

[align=center]event_mikolajkowy.png[/align]

Dodatkowo doszły mnie słuchy, że planowany jest dzisiaj o godz. 18:00 Event Mikołajkowy! Niestety nie będzie on się mógł odbyć bez waszego udziału, dlatego zapraszam wszystkich chętnych do zgłaszania się pod tym tematem. 

Podczas jego trwania będziecie mieli niepowtarzalną okazję spędzić czas wspólnie z Administracją serwera bawiąc się na nowych torach eventowych. Przez cały event Administratorzy będą do waszej dyspozycji i postarają się odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania.

Do zobaczenia!

• Like 3

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...