Kxawi196 Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 Nick: Kxawi196 Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Sytuacja rozpoczęła się pod budynkiem Flotto w grze oczywiście. Gość jadący BMX'em rozjechał mnie dwa razy pod urządzeniem z biletami uniemożliwiając mi swobodne poruszanie się i pojechanie sobie dalej. Wsiadłem więc w samochód i pojechałem za nim trącając go z rowerka za co odebrano mi uprawnienia na kategorie B i rozumiem to było niezgodne z regulaminem okej... zdenerwowałem się zatem gdy Mod Ukarał tylko mnie a osoba która "odwalała na rowerku" nie dostała nawet ostrzeżenia. napisałem coś w stylu "ten pajac nawet ostrzeżenia nie dostał" i dostałem mute na 3 dni co jeszcze mocniej mnie sprowokowało i poszedłem napisać modowi na prywatnej rozmowie co myślę o zaistniałej sytuacji używając niecenzuralnych słów. I to jest właśnie powód za który po 2 dniach dostałem bana z którym się nie do końca zgadzam ponieważ prywatne rozmowy rozdzielam od gry na serwerze... i nie obrażałem go dotkliwie Dowody: brak bo to prywatna rozmowa i jest niecenzuralna Coś od siebie: Ode mnie to tyle że prywatne rozmowy nie powinny być udostępniane w celach uzyskania jakichkolwiek korzyści czy też niekorzyści na serwerze. I prosiłbym o skrócenie kary lub jak można to odrobić w jakiś sposób. Przepraszam też jeszcze raz za swoje impulsywne zachowanie. 4
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Nie akceptujemy żadnej formy toksyczności na serwerze (czym było Twoje zachowanie). Nie pozwalamy także na obrazę administracji, nie ważne w jakiej formie to zrobisz, ważne, że to zrobiłeś... Apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi