CzaChaRunn Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 Data i godzina zdarzenia:29.04.2020 19.08 Nick oskarżającego: CzaChaRunn Nick oskarżonego:CyganK Powód napisania skargi: Taranowanie i jazda pod prąd Dowody w postaci logów lub screenshotów: 4 1
CyganK Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Siemanowice Śląskie jeżeli chodzi o filmik, jedynie co złego zrobiłem to skracanie. Na poniższym nagraniu widać, jak wjeżdżam w ciebie, ale nie odbijam się, co prawda jechałeś motocyklem, ale nie widziałem cię. W taryfikatorze nie ma takiej kary z resztą pewna osoba z administracji powiedziała "skracać można, ale jak nie widzimy kogoś w oddali". Z resztą ty też skróciłeś, więc to nie jest też tylko moja wina... Do wypowiedzi dołączam też filmik: https://youtu.be/8NhBLaDmSrc Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez CyganK 5
CzaChaRunn Napisano 29 Kwietnia 2020 Autor Napisano 29 Kwietnia 2020 No dobra co do mojego skracania to nie jechałem pod prąd więc było mniej niebezpieczne. A co do twojego filmiku to "no nie pykło :D". 1 1
Rekomendowane odpowiedzi