pbgzero Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Wie ktoś dlaczego mam taki problem z teksturami? Nie ważne czy mam ustawienia na średnie czy wysokie, ten problem mimo wszystko bardzo często się pojawia. Na niektórych serwerach nawet wpadam przez to pod mapę, zna ktoś fixa? Jest to cholernie męczące.
SHOGUN77 Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Nom procek, tez mialem ten problem. Kiedy zmienilem procka i ulepszylem ram problem znik 1
Keval Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Fajnie by było jakbyś napisał parametry swojego kompa tj. jaki dokładnie procek, ile ramu, czy gra jest zainstalowana na hdd czy ssd. Problem występuję tylko na platformie ragemp czy również na singlu?
pbgzero Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Napisano 28 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Keval napisał: Fajnie by było jakbyś napisał parametry swojego kompa tj. jaki dokładnie procek, ile ramu, czy gra jest zainstalowana na hdd czy ssd. Problem występuję tylko na platformie ragemp czy również na singlu? Gtx 1070, I5-4590, 16 gb ram - gra jest na hdd, problem jest na każdej platformie, od singla po alt;v
Keval Napisano 29 Kwietnia 2020 Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Przeskanuj dysk programem typu hdtune i daj screena jak to u Ciebie wygląda i dodatkowo wrzuć screena z menadżera urządzeń podczas gry w RageMP. PS: Masz opcję na instalację gry na dysku ssd? Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Keval ps
pbgzero Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Napisano 26 Czerwca 2020 W dniu 28.04.2020 o 20:47, SHOGUN77 napisał: Nom procek, tez mialem ten problem. Kiedy zmienilem procka i ulepszylem ram problem znik Miałeś racje, teraz wróciłem do gry i jest kozacko.
xProSticker Napisano 2 Lipca 2020 Napisano 2 Lipca 2020 (edytowane) Jeśli komuś występuje problem z nie ładującymi się teksturami polecam wejść w Menadżer zadań, później w zakładkę szczegóły znaleźć 4 procesy "cef_process". Następnie, kliknąć prawym w proces ktory zżera najwięcej pamięci, ustawić priorytet na wysoki i zatwierdzić. Następnie wejść w koligacje i zostawić jeden ZAZNACZONY rdzeń, zatwierdzamy. Wchodzimy w koligacje ponownie i zaznaczamy wszystkie. U mnie to rozwiązanie się sprawdziło i obyło się bez dodatkowych kosztów wymiany procka. Edytowane 2 Lipca 2020 przez xProSticker
Siup Napisano 9 Sierpnia 2020 Napisano 9 Sierpnia 2020 Czy podkręcenie procesora i ramu polepszy ładowanie się tekstur ?
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi