Jump to content

Tekstury się nie wczytują

Recommended Posts

Posted

Wie ktoś dlaczego mam taki problem z teksturami? Nie ważne czy mam ustawienia na średnie czy wysokie, ten problem mimo wszystko bardzo często się pojawia. Na niektórych serwerach nawet wpadam przez to pod mapę, zna ktoś fixa? Jest to cholernie męczące.

image

Posted

Nom procek, tez mialem ten problem. Kiedy zmienilem procka i ulepszylem ram problem znik

• Like 1
Posted

Fajnie by było jakbyś napisał parametry swojego kompa tj. jaki dokładnie procek, ile ramu, czy gra jest zainstalowana na hdd czy ssd. Problem występuję tylko na platformie ragemp czy również na singlu?

Posted
2 godziny temu, Keval napisał:

Fajnie by było jakbyś napisał parametry swojego kompa tj. jaki dokładnie procek, ile ramu, czy gra jest zainstalowana na hdd czy ssd. Problem występuję tylko na platformie ragemp czy również na singlu?

Gtx 1070, I5-4590, 16 gb ram - gra jest na hdd, problem jest na każdej platformie, od singla po alt;v

Posted (edited)

Przeskanuj dysk programem typu hdtune i daj screena jak to u Ciebie wygląda i dodatkowo wrzuć screena z menadżera urządzeń podczas gry w RageMP.

PS: Masz opcję na instalację gry na dysku ssd?

Edited by Keval
ps
  • 1 month later...
Posted
W dniu 28.04.2020 o 20:47, SHOGUN77 napisał:

Nom procek, tez mialem ten problem. Kiedy zmienilem procka i ulepszylem ram problem znik

Miałeś racje, teraz wróciłem do gry i jest kozacko. 

Posted (edited)

Jeśli komuś występuje problem z nie ładującymi się teksturami polecam wejść w Menadżer zadań, później w zakładkę szczegóły znaleźć 4 procesy "cef_process". Następnie, kliknąć prawym w proces ktory zżera najwięcej pamięci, ustawić priorytet na wysoki i zatwierdzić. Następnie wejść w koligacje i zostawić jeden ZAZNACZONY rdzeń, zatwierdzamy. Wchodzimy w koligacje ponownie i zaznaczamy wszystkie.

U mnie to rozwiązanie się sprawdziło i obyło się bez dodatkowych kosztów wymiany procka. 

Edited by xProSticker
  • 1 month later...
Posted

Czy podkręcenie procesora i ramu polepszy ładowanie się tekstur ?

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...