PolskiKamien Napisano 27 Kwietnia 2020 Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: PolskiKamien Nick osoby nakładającej kare: RumaK82 Powód nałożenia kary: "Toksycznośc" Krótki opis sytuacji: Podjeżdżam pod ogrodnika i typ zaczyna trąbić, więc aby nie było ciszy stwierdziłem, że użyje tajnej techniki "zaczepki" by była luźna guma i pozwoliłem sobie powiedzieć cytuję. "i czego trąbisz penisie" - lub czegoś podobnego, zaczepka się udała ponieważ znajomy nawiązał ze mną interakcję, po czym dostałem mute. Dowody: Coś od siebie: uważam, że osoby drugoplanowe nie powinny być karane do póki osoba specowana sama nie napisze reporta lub jej się to nie spodoba. Ponieważ jako, że była mi to znana osoba to wiedziałem, że mogę sobie na to pozwolić, poza tym byliśmy sami pod ogrodnikiem i była późna godzina co oznacza, że dzieci śpią (Było po północy) Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez PolskiKamien poprawka cytatu, na 100%. Tak było, nie zmyślam 4
RumaK82 Napisano 7 Maja 2020 Napisano 7 Maja 2020 Nie przypominam sobie by po północy była jakaś ulga w dobrych manierach oraz towarzyskiej ogładzie. W tamtej chwili rozmawiałem z osobą specowaną przy pomocy VC więc tajna zaczepka mogła być skierowana nie tylko do niego, po za tym gracz z którym rozmawiałem nie wykazał szczęścia i radości po Twojej "zaczepce". Zamiast penisa trzeba było użyć określenia osobowego np: kotka, myszki szczurka, byczka itp. Nie było by problemu 5
Rekomendowane odpowiedzi