dioomy Napisano 26 Kwietnia 2020 Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 26.04.2020 między 19 a 20 Nick oskarżającego:@dioomy Nick oskarżonego:@SajmonGra Powód napisania skargi:Pomoc kolegom z organizacji, czyt. LSPD Dowody w postaci logów lub screenshotów: Staranował nas co jest dokładnie widoczne na nagraniu przez co wpadliśmy na parking policyjny, @Neek skończył z więzieniem na 15 minut, a ja na 40 minut, niestety na nagraniu nie jest widoczne gdy podczas ucieczki mojej z parkingu w stronę sprowadzania potrącił mnie, po to, aby mnie złapali. Pozdrawiam liczę na uczciwe rozwiązanie. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez dioomy 1
SajmonGra Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Owszem zablokowałem im drogę i wypadli na parking. Tylko, że pod komendą stali w parę aut i czekali aż wyjedzie radiowóz gdyby wyjechał to oni by go cały czas śledzili. Non stop prowokują LSPD wchodząc na teren parkingu i wychodzą tylko dlatego żeby ich gonić. Moim zdaniem stanie z kolegami i prowokacja pod samą komendą nie jest w porządku 7 1 3
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Pomoc policji nie jest zakazana, jedyne przewinienie jakie tutaj widzę to taran i skutkiem tego gracz @SajmonGra traci uprawnienia kategorii B (Taranowanie 1 kara). Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi