Skocz do zawartości

Agenci006 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  Agenci006

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  Włam na konta innych graczy

Krótki opis sytuacji: Na początku miałem swoje konto (Agenci006) na którym trochę grałem, ale miałem niski lvl. Na serwerze grał zemną starszy kuzyn (Parku) który grał więcej czasu oddemnie. Parku musiał się wyprowadzi na studia i zająć się nauką, co poskutkowało tym że nie miał czasu na grę, więc postanowił mi oddać konto. Szczerze to i tak nawet jak by mi nie chciał oddać konta to dostał by bana, ponieważ wziął auto na raty i zostało mu 80 tyś spłaty.  I tak wyszło że zacząłem grać na jego końcie zamiast na swoim.

Dowody:  Zamieszczam dwa zdjęcia.   (* Dla prywatności są tu tylko wiadomości dotyczące sprawy. I ludzie związani z serwerem)

Coś od siebie:  Ponieważ ja jestem osobą która nie szuka problemów (i grała rok na serwerze) proszę o szansę, mogę nawet zacząć od zera, ale chciałbym dalej grać na serwerze. Za swoje błędy się płaci, i cały roczny postęp jak i pieniądze wydane na serwer przepadną, ale kara musi być. Pozdrawiam.

Bez tytułu.png

Bez tytułu2.png

• Jestem za 4
  • 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Odnośnie Twojej winy są twarde dowody i dotyczą nie tylko wskazanego konta (którego właściciel swoją drogą także jakiś czas temu zgłaszał włamanie, nawet mówił o tym na swoim filmie na yt).

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...