Neek Napisano 24 Kwietnia 2020 Napisano 24 Kwietnia 2020 NICK SHOGUN77, pluto_nowy, _WirluS_ Co zrobił – Wiec tak z Kolegą uciekaliśmy LSPD Udało się nam uciec jednak okazało się, że policjant zakuł mnie jakimś cudem w aucie napisałem reporta zjawił się admin_WirluS_ spytałem się czy może mnie odkuć powiedział, że nie może ingerować w sprawy policji, ale wszedł do nich na discorda spytał się co mogę zrobić powiedzieli mu, że zgłosić się na komendę powiedziałem, że nie będę się zgłaszać na komendę po czym_WirluS_ powiedział im gdzie jestem, ale wcześniej twierdził, że nie może ingerować w sprawy LSPD Wiec teraz sprawa LSPD czemu jak przyjechali z komisariatu do mnie to powiedzieli ze zobaczyli mnie na mapie Przypominam, że im uciekłem i z tego, co wiem to policja nie może patrzyć na mapę tylko na mini mapę, a nie możliwe ze zobaczyli mnie na minimapie chciałbym zaznaczyć, że byłem w lewym górny rogu miasta przyjechali i mnie zgarnęli zresztą co widać na nagraniu świadkiem w tej sprawie może być dioomy i _WirluS_, ponieważ jeden z nich jak wiadomo był zamieszany w tę sytuację niestety na filmie nie ma dźwięku, ale łatwo domyślić się po filmie jak to wyglądało na koniec wyszedłem z serwera, bo stwierdziłem, że nie będzie mnie jakiś cwaniak zgarniał. Jeśli tak to ma wyglądać to nie wiem, czy zrobienie tej frakcji było dobrym pomysłem ktoś, kto robił regulamin ewidetnie zrobił go po storne LSPD mam nadzieję, że ktoś zajmie się ta sprawa. Film- Neek 1
Pluto_Nowy Napisano 25 Kwietnia 2020 Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) @Neek 1. Zastosuj się do wzoru, 2. Skargę na LSPD kieruj do odpowiedniego działu, 3. Jeżeli wysyłasz filmik to najlepiej z dźwiękiem oraz z całej akcji a nie tylko od momentu, gdzie uważasz że zostałeś skuty bez powodu, a z filmik nic nie wynika oraz nic nie słychać..., 4. Jak już piszesz skargę na dane osoby to je oznacz poprawnie "@"i upewni się kto brał udział w całym zdarzeniu bo, ja w pościgu nie uczestniczyłem tylko pojechałem z @SHOGUN77 po ciebie .. 5. Pisząc raport do sup/mod idziesz na łatwiznę bo jeżeli my cie skuliśmy to powinieneś nas oznaczy na /g i poinformować co i jak, w takiej sytuacji jesteś poszukiwany i możemy patrzeć na główną mapę próbując cię z lokalizować, bądź zapytać się w tej sytuacji @_WirluS_ gdzie jesteś. 6. Po pościgu który @SHOGUN77 z wami miał mieliśmy parę innych akcji oraz dwa inne pościgi, gdzie nasz czas reakcji wydłużył się w czasie a było nas tylko 2 na służbie Vs około 200 graczy.. Edit. Musiałem przemyśleć jeszcze raz co chciałem napisać..@Pluto_Nowy Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Pluto_Nowy 1
Neek Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Napisano 25 Kwietnia 2020 Chciałbym zeby na skargę odpowiedziała osoba nie zamieszana w nią zeby mogła ja prawidłowo ocenić, a z jakiegoś powodu nie mogę wysłać skargi w dziale LSPD, a film wnosi swoje, ponieważ widać na nim mapie około w 1 minucie jak was nigdzie nie ma, a potem ogolo w 2 jak jesteście obok na sygnał. 1 5
_WirluS_ Napisano 9 Maja 2020 Napisano 9 Maja 2020 Zły dział skargi na funkcjonariuszy/administracje piszemy w odpowiednim dziale, Nagranie które zostało umieszczone obciąża tylko ciebie wyjście z serwera pod czas zatrzymania. Następnym razem zastosuj się do wzoru. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi