PolskiModderYT Napisano 24 Kwietnia 2020 Napisano 24 Kwietnia 2020 Nick: PolskiModderYT Nick osoby nakładającej kare: Administracja Powód nałożenia kary: Posiadanie multikonta Krótki opis sytuacji: Multikonto stworzyłem z powodu braku reputacji na serwerze. Miałem parę aut na sprzedaż, więc przeniosłem sobie je na 2 konto. Sprzedałem wszystko, kupiłem za zarobione pieniądze auto i przeniosłem na moje główne konto. Nie wiedziałem, że stworzenie 2 konta spowoduje dostanie kary. Dowody: Do czego tu dowody ;( Coś od siebie: Chciałem bardzo przeprosić **Administrację** oraz graczy, których mogłem urazić posiadaniem 2 konta. Kocham was serio, i wszystkich tu zgromadzonych, i jeszcze raz przepraszam ❤️ 7 1 5
PolskiModderYT Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Napisano 24 Kwietnia 2020 @luker284 @milicjant4 @Guttural Zobaczymy, co zrobicie, gdy sami bana dostaniecie 9
Guttural Napisano 24 Kwietnia 2020 Napisano 24 Kwietnia 2020 @PolskiModderYT aktualnie nie wybieram się na Majorkę
luker284 Napisano 25 Kwietnia 2020 Napisano 25 Kwietnia 2020 @PolskiModderYT ja rownież nigdzie się nie wybieram 😄
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Opisane przez Ciebie działania są surowo zakazane przez nasz regulamin więc kara jest słuszna. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi