Marucha Napisano 19 Kwietnia 2020 Napisano 19 Kwietnia 2020 Nick: Marucha Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonto Krótki opis sytuacji: Dostałem bana na rok czasu od Proklin'a za Multikonto (Dxmin - konto kuzyna który mieszka w Niemczech) według mnie ta sprawa sięga do sylwestra z 2019/2020 ja w tym czasie byłem na wyjeździe w górach a kuzyn przyjechał do Polski i zatrzymał się u mnie w mieszkaniu, miał dostęp do mojego komputera a w tym czasie sylwestrowym na tym serwerze graliśmy obaj więc po prostu siadł do komputera i grał na swoim koncie (Dxmin) Padło też że robiliśmy transakcje z konta na konto (Dxmin-Marucha Marucha-Dxmin) pożyczaliśmy sobie pieniązki ale były oddawane po x godzinach albo następnego dnia więc każdy gra dla siebie. Dowody: --- Coś od siebie: Przyznaje się do pożyczania pieniążków i do tego że kuzyn grał na moim komputerze ze swojego konta więc wiem że będzie w logach ten sam komputer i ip. Można też sprawdzić że ja gram aktywnie na tym serwerze a kuzyn gra raz na ruski rok. Mam nadzieję że sytuacja zostanie sprawiedliwie rozpatrzona. 7 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Twoje wyjaśnienia nie są żadnym wytłumaczeniem zaistniałej sytuacji. Logi nadal mówią co innego i wyraźnie kwalifikują ban jako słuszny. Apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi